Returnering

Du har 14 dages returret på alle produkter. Returnering forudsætter, at varen tilbageleveres i  samme stand som modtaget og i original, ubrudt emballage. Overskrides de 14 dage, kan vi ikke modtage returnerede varer og tilbageføre beløb. For at refundere beløbet skal vi modtage kvittering for køb.
Når vi har modtaget og godkendt returvaren, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Kun varer til regulære priser refunderes. Tilbudsvarer, specialfremstillede varer og gevinster refunderes ikke.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Gaver
Er varen markeret som en gave og sendt direkte til dig, kan du ombytte varen til en anden vare til samme værdi eller et gavebevis.
Du returnerer varen ved at sende til:
Grafari
Langhøjvej 6
Struer  DK 7600

Du er ansvarlig for betaling af dine egne forsendelseudgifter ved returnering. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Sender du et produkt af en vis værdi, bør du overveje at sende varen som pakke, der indeholder forsikring samt mulighed for at spore forsendelsen. Grafari kan ikke garantere modtagelsen af et returneret produkt.

Reklamation
I henhold til købeloven yder Grafari to års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamationsretten gælder ikke når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller manglen. Ved reklamation bedes du hurtigst muligt skrive en mail til Grafari.dk@gmail.com.  Hvis reklamationen er berettiget kan varen efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale kreditering.